Avtohiša Makoma je podjetje z več kot 20 letno tradicijo v prodaji in servisu novih in rabljenih vozil. Do danes smo se močno izpopolnili v naši ponudbi. V naši široki paleti vozil ponujamo več programov za nova, mlada, malo rabljena in rabljena vozila. V sodobni servisni delavnici pa zadovoljimo vsako težavo vozil, saj nudimo mehanične, vulkanizerske, kleparske in ličarske storitve. Našo ponudbo storitev še dopolnjuje distribucija rezervnih delov in servisne opreme.

Poskrbimo, da je vaše vozilo vedno v dobrih rokah. Tradicija in kakovost sta zato besedi, ki jih v našem podjetju obravnavamo skrajno resno. Stranke postavljamo na prvo mesto, zato se vsakemu kupcu posebej posvetimo čim bolj osebno. Vsako ponudbo prilagodimo na potrebe in želje uporabnika in delimo uporabne nasvete za njegovo vozilo. Trudimo se, da se vsaka, še tako zahtevna želja stranke, v podjetju uresniči. 

Verjamemo, da je korekten nasvet in občutek, da stranke poslušamo in razumemo, tisto, kar pripelje do obojestranskega zadovoljstva. Kar pa se lahko najbolje uresniči le, ko vsak od zaposlenih prispeva svoj del strokovnosti za skupen uspeh.

Naš cilj je zagotoviti kakovostno opravljene storitve. V podjetju zato kader redno izobražujemo in izpopolnjujemo na področjih prodaje, servisa in administracije. Zavedamo se, da je stranka na prvem mestu, zato bomo strokovno usposobljeni, prijazni in ustrežljivi sodelavci poskrbeli za njeno dobro počutje ter se trudili, da se bodo rade vračale k nam in nas priporočale svojim znancem in prijateljem.